Business Coaching

Sommige organisaties groeien sneller dan hun bedrijfskantine aankan. Daartegenover speelt het ook bij kleine ondernemers, waar de tomeloze ambitie tóch wordt ingehaald door de plotselinge toegenomen vraag van hun klanten. Zo kan het zijn dat je ineens voor uitdagingen komt te staan waar je wel wat advies kunt gebruiken.

Small Guy zet de opdrachtgever centraal. Samenwerken aan ontplooiing en persoonlijke groei, om weer evenwicht en balans terug te brengen binnen de organisatie en het toekomstbestendig maken.

Business Coaching Small Guy B.V. Business Development Consultancy
  • Persoonlijk talent professioneel inzetten
  • Efficiënt & effectiever werken
  • Geoptimaliseerd leidinggeven
  • Flexibiliteit en incasseringsvermogen
  • Balans privé-werk waarborgen

Het moet toch leuk blijven?

Ons dagelijks leven is veelal werkgerelateerd. De Vrijmibo (of de MaDiWoDomibo) het hoort er allemaal bij. Soms worden de lijntjes erg dun en voor je het weet sta je altijd ‘aan’.

Waar sta jezelf thuis en.. waar bén je thuis? Persoonlijke vraagstukken die van invloed zijn op zowel werk als privé. Ze kunnen onderhuids kruipen en soms, zonder dat je het in de gaten hebt, er dan te laat achterkomt met alle gevolgen van dien.

Gratis intakegesprek

We gaan eerst uitgebreid vrijblijvend in gesprek

Aandachtspunten

Waar liggen de prioriteiten en hoe creëren we balans

Lekker shinen

Je bent wat je uitstraalt en dat laten wij zien

De nieuwe wereld kent veel uitdagingen en vraagt soms om keuzes te moeten maken die ons voor ongekende dilemma’s stelt. Hoe gaan we hiermee om en hoe kunnen we hierop anticiperen, zonder principes te moeten inleveren? Small Guy is een sparringpartner die zijn opdrachtgever centraal zet. Je krijgt alleen een goed antwoord, wanneer je de vraag juist hebt gesteld. Small Guy is nieuwsgierig welke vraag jou bezighoudt.

Wil je meer weten?

    error: Content is protected !!