Ondernemers worden geboren en toch niet altijd bij het eerste levenslicht. Soms gaan daar nog jaren overheen en passeren veel werkgevers de revue. Zo kun je óók op latere leeftijd de ‘skills’ ontwikkelen, of door onvoorziene omstandigheden ineens moeten, of willen besluiten, om een lang gekoesterde droom uit te laten komen. Hoe het ook is, ondernemen doe je met passie en ambitie. Ieder avontuur kent vele scenario’s en laat zich zelden makkelijk regisseren.

Small Guy is een mentor die alle stappen in het ondernemerschap goed kent en weet hoe je van ‘niets’ – ‘iets’ kunt maken. Wij begeleiden jou, al vanaf jouw idee tot aan, of ver voorbij jouw eerste factuur. Dat doen we discreet en respectvol, door het beste in jou naar boven te halen, zodat jij met succes zal shinen!

Small Guy Business Development. Wij staan altijd AAN net als jij!
  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek
  • Opstellen ondernemersplan
  • Eenmanszaak, BV, Persoonlijke Holding, VOF..
  • WordPress Website Design en Hosting
  • Social Media en marketing campagnes
  • Backoffice - Boekhouding - Warehousing

De juiste mensen op de juiste plek

Tijdens onze reis zorgen wij ervoor dat we de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Hiervoor heeft Small Guy een enorm netwerk van professionals die voor jou aan de slag gaan. Ons specialisten netwerk is van onschatbare waarde. Zij zullen alles uit de kast trekken om van jouw onderneming een succes te maken.

Intakegesprek

Eerst gratis en vrijblijvend kennismaken

Afspraken maken

We hebben een match en gaan samen aan de slag

Starten en begeleiden

Met plezier ondernemen en omzet genereren

Voor velen is de huidige wereldwijde crisis een moment waarop wij worden geconfronteerd met keuzes die we wellicht niet eerder vrijwillig zouden hebben gemaakt. Het dwingt ons wél creatief te laten denken, waardoor er veel nieuwe ideeën ontstaan.

Small Guy is nieuwsgierig naar hoe wij jouw nieuwe onderneming mogen begeleiden, in onze nieuwe wereld met nieuwe mogelijkheden!

Wil je meer weten?

error: Content is protected !!