E-commerce

De totale E-commerce omzet is wereldwijd de afgelopen 5 jaar verdrievoudigd naar 3,53 biljoen USD en zal naar verwachting in 2023 zijn toegenomen naar 6,54 biljoen USD. In Nederland waren we in 2019 samen goed voor €25,8 miljard en maakte we voor 11% deel uit van de €621 miljard Europese omzet in 2019. Indrukwekkende cijfers, die door de huidige wereldwijde Corona crisis er zeker niet minder op zullen worden.

Online zakendoen met een webwinkel is meer dan een winkelwagentje plakken in je website. Er komt veel kijken bij een succesvolle webshop. Natuurlijk is SEO (Search Engine Optimization) ofwel hoog scoren in Google en een goede marketing strategie onontbeerlijk om klanten naar jouw webshop te trekken. Welke kanalen ga je kiezen? Wordt het Facebook, Google adwords, Instagram, LinkedIn, e-mail?

Hoe regel je de backoffice en boekhouding, of warehousing? Via welk platform gaan de betalingen en aan wie vertrouw jij jouw producten toe om ze internationaal te verzenden? Zaken waar je allemaal een antwoord op zal moeten vinden. En dan nog de hamvraag: Wie bouwt mijn webshop?

E-Commerce Small Guy B.V. Business Development Consultancy
  • WooCommerce specialist
  • Snelle en betrouwbare webhosting partners
  • Zelf eenvoudig je producten toevoegen
  • Producten import uit oude webshop
  • Support op technisch onderhoud
  • Marketing ondersteuning

WooCommerce is de beste webshop oplossing

Recent onderzoek toont aan dat er in totaal bijna 4 miljoen WooCommerce webshops zijn, maar interessanter is dat bij 26% van de top 1 miljoen webshops wereldwijd, WooCommerce als oplossing wordt ingezet. Nederland kent ongeveer 1.500 webshops gemaakt met WooCommerce. Bijvoorbeeld de internationale webshop van André Rieu gebruikt óók WooCommerce.

WooCommerce is een plugin voor WordPress en werkt dus naadloos samen met jouw WordPress website. Dat wil zeggen, wil je WooCommerce inzetten, dan heb je daarvoor een WordPress specialist nodig.

WooCommerce specialist

Gebruik de beste techniek

Betrouwbaar

Snelle & veilige webhosting

Technisch support

Flexibel onderhoudscontract

Goed om te weten dat Small Guy alle WordPress kennis in huis heeft om een vlekkeloze WooCommerce webshop te bouwen, die er ook op jouw mobiel uitstekend uitziet. Is jouw huidige webshop toe aan een professionele next level e-commerce oplossing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wil je meer weten?

    error: Content is protected !!