ICT Automatisering en Thuiswerken

Begin 2020 werd de wereld opgeschud door een Corona pandemie. Ineens zitten we allemaal binnen. Zowel privé als werk speelt zich nu binnenshuis af en zijn we ook massaal online!

Hoe ga je ermee om wanneer je ineens je hele afdeling moet laten thuiswerken? Welke online oplossingen werken het beste voor jouw bedrijf? Ga je voor Open Source, een gratis of betaalde cloud service? Hoe zit het met de veiligheid? Hoe werkt een VPN? Moet ik nieuwe hardware aanschaffen?

Bij Small Guy werken we allemaal in de cloud, al jaren. We zijn specialist in Google Cloud diensten. Zijn we ook fan van Open Source Software en gratis SAAS (Software As A Service) als prima alternatief op de grote namen zoals Microsoft, Oracle, SAP, IBM etc.

Thuiswerken kent ook veel voordelen. Meerdere internationale studies tonen aan dat thuiswerkend personeel zich daar beter kan concentreren en hierdoor efficiënter en productiever kan werken. Het creëert  een verbeterde werk-privé balans en zorgt thuiswerken dus ook direct voor een betere gezondheid van je personeel.

ICT Automatisering Small Guy B.V. Business Development Consultancy
  • Veiligheid boven alles
  • Google Cloud Services
  • Gratis SAAS oplossingen specialist
  • Premium hardware partners
  • Open Source fan
  • Expert support en advies

Gratis software. Goedkoop duurkoop?

Dat gratis software slechter presteert dan betaald is vandaag de dag een achterhaald begrip. Van multinationals tot (semi) overheid werken naar volle tevredenheid met gratis SAAS en Open Source software. Vanzelfsprekend zijn er noodzakelijke randvoorwaarden waaronder een veilige en stabiele internetverbinding. Small Guy werkt nauw samen met verschillende premium partners die al deze producten leveren.

Thuiswerken

Aantoonbaar efficiënter en verbeterde werk-privé balans

SAAS

Cloud diensten kunnen heel goed gratis

Helpdesk

Expert support met telefonische ondersteuning

Het is voor de hand liggend dat gratis SAAS en Open Source software enorm kostenbesparend werkt. Om die reden is het vaak een logische keuze voor starters om te maken, hoewel het bij MKB en zoals gezegd ook bij multinationals aanzienlijk in populariteit wint. Small Guy adviseert je als blije gebruiker graag welke keuze hierin te maken. Maak binnenkort eens een vrijblijvende afspraak.

Wil je meer weten?

    error: Content is protected !!