Wordpress Webdesign

Een van de eerste zaken die je regelt bij het opstarten van een bedrijf, is het registreren van een domeinnaam die goed past bij jouw businesscase. Vervolgens zal er een website moeten komen, die ook regelmatig zal moeten worden onderhouden, snel laadt, voldoet aan AVG/GDPR regels, veilig is én blijft. Hoog scoren in Google is vaak een must, maar ook een kunst. Aan welk bedrijf vertrouw jij de webhosting toe, die wellicht ook jouw mail afhandelt? Allemaal bedrijfskritische vraagstukken wanneer het gaat om jouw website en e-mail.

WordPress is een CMS (Content Management System) waarmee op basis van een website sjabloon (template) de website wordt opgebouwd. WordPress is met afstand het meest gebruikte CMS ter wereld. Met WordPress ben je ook in staat om zonder al teveel kennis van techniek zélf kleine wijzigingen aan te brengen in jouw website.

Het is echter wél noodzakelijk dat WordPress met grote regelmaat wordt geupdate. Plugins binnen WordPress die verschillende functionaliteiten van jouw website uitvoeren, worden bijna wekelijks geupdate en dat is vrijwel altijd handwerk. Het is raadzaam om een WordPress specialist jouw website te laten bouwen en/of ook te laten onderhouden.

Een verouderde WordPress CMS of plugin zal snel door hackers worden misbruikt, voor bijvoorbeeld phishing of spamming. Dat is geen bangmakerij, maar helaas de werkelijkheid van alledag.

Small Guy heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van WordPress webdesign, onderhoud en webhosting. Jouw WordPress website is bij ons in goede handen en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd veilig, snel is én blijft. En niet onbelangrijk, er ook op jouw mobiel lekker uitziet. Daarnaast is SEO (Search Engine Optimization) ofwel de kunst die komt kijken bij het hoog scoren in Google iets waar wij al jaren onze grote hobby van maken.

WordPress Webdesign Small Guy B.V. Business Development Consultancy
  • >15 jaar WordPress specialist
  • Ontzorgen van WordPress onderhoud
  • Mobiel vriendelijk webdesign
  • SEO (Hoog scoren in Google)
  • WordPress in combinatie met E-commerce
  • AVG/GDPR compliant

WordPress webhosting & WooCommerce

WordPress presteert beter bij een webhoster die zijn webservers hierop juist heeft ingeregeld.
Small Guy werkt nauw samen met diverse webhosting bedrijven waarmee we in de praktijk zeer goede ervaring hebben. Uptime en veiligheid zijn namelijk cruciaal.

Heb je al een webwinkel, of ben je van plan online zaken te gaan doen met een eigen webwinkel? Dan is WooCommerce dé E-commerce oplossing. WordPress & WooCommerce is het ideale echtpaar. We vertellen er meer over in ons hoofdstuk E-commerce.

WordPress specialist

>15 jaar WordPress ervaring Webdesign en onderhoud

SEO specialist

Wij zorgen voor hoog scoren in Google

WooCommerce

E-commerce integratie in WordPress

Ben je net gestart en wil je zorgeloos jouw website laten bouwen en onderhouden door een WordPress specialist, of is je huidige website eigenlijk wel aan vernieuwing toe? Small Guy zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek alle mogelijkheden op een rijtje zetten.

Wil je meer weten?

error: Content is protected !!