Veel gestelde vragen

Leuk dat je er bent en fijn om te zien dat je ook nog meer informatie wenst over wat wij doen bij
Small Guy. Hieronder een aantal veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan is er ook de mogelijkheid om tijdens kantooruren een chat op te starten, of het formulier onderaan de pagina te gebruiken. Bellen of een WhatsApp sturen naar 085-1301622 kan natuurlijk ook

Startersvragen

Hhhmmm, fresh meat. Nice!

Nou en of. Als startende ondernemer zijn er vast genoeg vragen waarop je nu nog geen antwoord weet. We kunnen die bespreken bijvoorbeeld tijdens onze vrijblijvende kennismaking?

Het antwoord op deze vraag is zonder een persoonlijk gesprek waarin we alle informatie omtrent jouw plannen bespreken niet nu al te geven. Tegenwoordig is een B.V. of een persoonlijke Holding al een veel gemaakte keuze. Wij helpen jou met het opzetten van jouw entiteit. Je kunt bij ons binnen 7 werkdagen al helemaal up and running zijn met jouw nieuwe B.V.

Goede vraag zeg!
De Nederlandse overheid is heel hard aan de weg aan het timmeren om jou als creatieve zelfstandige te ondersteunen met subsidies en kredieten. Daar zijn er talloze van te vinden. Kijk alvast eens op: rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer

Wij kunnen je vervolgens in contact brengen met specialisten op het gebied van subsidie. Vaak is het advies zelfs op no cure no pay basis.

Jeetje, alweer een goede vraag
Altijd raadzaam om een spetterend idee niet in de kroeg of op de eerstvolgende verjaardag te delen. Small Guy werkt natuurlijk discreet, maar kan desgewenst een NDA (non-disclosure agreement) ofwel een geheimhoudingsverklaring met je overeenkomen.

Daarnaast is merkbescherming, octrooi en patent een ding om goed over na te denken. De kosten hiervoor lopen overigens sterk uiteen. Veel bureaus vragen woekerprijzen. Het loont dus de moeite om je hierover goed te laten informeren. Nou, je raadt het al… Wij kennen de weg naar betrouwbare specialisten die jouw idee uitstekend én betaalbaar kunnen beschermen.

Algemene vragen

Not boring, also very functional

Small Guy is géén webhostingbedrijf. We werken wél heel goed samen met veel verschillende webhosters.

Aardig om te weten is dat onze CEO 16 jaar een webhostingbedrijf heeft gehad.

Ja, je wilt natuurlijk niet alles opnieuw moeten invoeren. Even onder voorbehoud, maar meestal lukt dat prima om producten naadloos te importeren.

Natuurlijk houden we hier rekening mee en kunnen we ook met een video call of conference call dit heel goed op afstand doen!

Small Guy B.V. is gevestigd aan de Kraijenhoffstraat 137A – 1018RG te Amsterdam. Aangezien we een landelijk dekkend netwerk hebben, zitten we eigenlijk overal

Staat jouw vraag er niet bij?

    FAQ

    error: Content is protected !!