Robert Broekhof

CEO/Founder

Small Guy B.V.

Wanneer je, zoals ik, wordt geboren in een ondernemersfamilie, is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. Het is genetisch denk ik en wordt overgedragen van ouder op kind. Ik zie het ook bij mijn kinderen, ondernemend,..leuk!

Altijd creatief en zoekend naar de oplossing dat is mijn drive. Kennisoverdracht laadt mijn batterij op, daar word ik gelukkig van. En wanneer je dat samen doet, dan gebeurt er iets magisch. Interactie met ondernemers en leidinggevenden vergt snel denkwerk en adhoc kunnen schakelen, lekker!

Door openminded in het leven te staan met een bovengemiddelde dosis aan doorzettingsvermogen (mijn vrouw noemt mij een pitbull, dus… wat is waar?!) en dat dan mengt met wat gezonde humor, wordt het beeld dan al iets scherper?

Netwerken is mijn hobby, door de brede maatschappelijke interesse wat gelukkig in mij zit, zie je dat ook terug in mijn netwerk. Een mix van vrije geesten die heel goed zijn in wat ze doen. Dát dynamische netwerk vormt de basis van Small Guy B.V. en wordt ingezet voor een perfecte match met jouw uitdaging.

Korte terugblik

Begin jaren negentig was ik al online actief met webdesign voor ons toenmalig familiebedrijf. Internet heeft mij sindsdien niet meer losgelaten en startte ik in 1999 mijn eigen webhostingbedrijf Meesterlijk.nl en overleefde met doorzettingsvermogen twee crises. In de 16 jaar dat Meesterlijk bestond heb ik ontelbaar veel zelfstandigen uit allerlei branches bijgestaan met hun on- en offline businesscases.

Na een charmante exit heb ik ook de andere kant van het ondernemerschap mogen leren kennen. Met een vernieuwend horecaconcept probeerde ik met een pilot in een nu hippe Amsterdamse wijk mijn geluk. Ondanks dat het businessplan met veel applaus werd ontvangen bij o.a. Heineken en een grote bank, moest helaas na twee jaar daar de stekker eruit. Ook dit was een zeer waardevolle periode.

Inmiddels zijn we al weer wat jaren verder en mag ik mij gelukkig prijzen om te mogen en kunnen doen wat ik het leukste vind. Ondernemen!

Sindsdien is innovatie mijn nieuwe ding. Kijk eens op www.djustin.eu waarmee wij nu al de next generation oplossing bieden voor het belonen van goed rijgedrag, als antwoord op het levensgevaarlijke handheld gebruik van de mobiele telefoon tijdens verkeersdeelname.

Naast mijn werk voor Djustin® ben ik ook de drijvende kracht achter Small Guy B.V. en help ik jou, samen met mijn team, ondernemers met zowel on- als offline ondernemen! Ben je nieuwsgierig geworden? Dan stel ik voor dat we eens in gesprek gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Saludos, Robert

Jouw bericht direct in mijn mailbox

    error: Content is protected !!